Hypnos 

Hypnos är en kommunikation med vårt inre jag genom våra tankar och känslor. Det är därför hypnos är helt naturlig och säker metod för förändring med bevisad resultat.

I hypnos använder vi bland annat en metod som vi kallar regression. Den ger oss möjlighet att återuppleva en tidigare händelse och att ge utlopp för bortträngda känslor. Det är just en anledning till att hypnos har många fördelar jämfört med alla andra kända metoder för förändring idag. Hypnos följer våra unika känslor och ger oss möjlighet att omedelbart upprätta vår inre balans. Den unika förändringsprocess verkar för de flesta människor som ett riktigt mirakel, men glöm inte att det naturliga tillstånd av den mänskliga kroppen är "Hälsa". Hypnos är en metod som ger kroppen möjlighet att använda den egna naturliga förmågan att regenerera så snart orsaken till emotionella problem försvinner.

Från en nöjd klient:

"Mina förväntningar på hypnos var inte det som jag fick uppleva.
Efter en halvtimmas genomgång om våra sinnen och om det undermedvetna började Danilo att försätta mig i hypnos.
Kan inte påstå att det var så jag förväntat mig hur det skulle vara, min tro var att man skulle komma in i någon typ av tillstånd.
Jag har varit mycket stressad och spänd i alla muskler i kroppen under 30-40 år, och med magen i obalans, har försökt med mycket, men inga positiva resultat.
Spänningarna har bara blivit värre och värre med åren, har fått ont i axlar höfter, nacke.
Har själv förstått att det ligger i själen.
Besökte Danilo 4ggr, redan efter första gången kändes stora förändringar.
Följande besök byggde på inre stress och spänningar.
Magen har levt sitt eget liv under många år, men har nu blivit mycket lugn, fungerar mer normalt.
Idag är jag en fri människa som har lätt att slappna av.
Det var väl använda pengar, kan inte tänka mig en bättre investering för mitt liv."


 

Vanliga frågor om hypnos:


Vad kan hypnos hjälpa till med?

Hypnos används främst för att eliminera olika emotionella problem som skapar obehagliga känslor och dåliga vanor. 

Hypnos är effektiv hjälp mot ångest och inom många andra områden: 

Stress-kontroll, depression, frisättning av stressrelaterade spänningar, eliminering av ångest och fobier, förstärkning av självförtroende, ätstörningar, viktkontroll, allergier, idrottsprestationer. Eliminering av missbruk: drogberoende, alkoholism, rökning, socker beroende etc.

Beroende på ditt problem, tar det oftast 2-4 sessioner för att effektivt kunna lösa det. För vissa extremt svåra fall krävs det fler sessioner. Efter varje session kommer du att märka en förändring till det bättre.Kan alla bli hypnotiserade?

De flesta kan bli hypnotiserade om de vill det. Det går inte att arbeta med hypnos med någon mot dess vilja. All hypnos är självhypnos. En person kan guida dig in i hypnos men du har alltid kontrollen och styr själv. Ingen kan försätta dig i ett tillstånd som du inte själv vill vara i.


Varför fungerar det?


Det finns olika teorier om varför hypnos fungerar. Studier har visat att vår hjärna fungerar lite annorlunda i hypnos. I hypnos får vi tillgång till delar av hjärnan som vi inte använder så ofta och vi får lättare kontakt med den undermedvetna delen av vårt sinne. I hypnos använder och lär sig hjärnan av de inre upplevelserna, precis på samma sätt som den lär sig av händelserna i vårt vardagliga liv! Därför går det att "gå tillbaka" och påverka sina upplevelse av jobbiga situationer. Minnet av den faktiska händelsen finns kvar efter hypnosen, men den "negativa laddningen" släpper.

 

 

 

Hypnoterapi & Hypnoanalys  

Våga leva fri från depression och ångest!